Ott Tänak jahib Portugalis taas poodiumikohta

Portugali MM-rallil on Ford Fiesta WRC-ga sõitvad Ott Tänak ja Martin Järveoja seadnud eesmärgi sõita end taas poodiumile.

Ott Tänak ütles, et Portugali ralli algab kruusakatsetega, mida ta ootab suure põnevusega. “Mulle on Portugali teed alati meeldinud ja olen siin varem ka head kiirust näidanud,” lausus ta. “Ma tunnen, et oleme arenenud ja peame vaatama poodiumi poole igal kruusarallil, see on ka meie eesmärk ja vaatan lootusrikkalt ettepoole, milleks me oleme võimelised.”

Tänaku sõnul on katsed tehnilised ja keerulised, kuid samas on ka kiireid lõike, mis on fännidele nautimiseks. “Kui me tahame saavutada hea tulemuse, peame püsima keskendunud. See on meie eesmärk ja nagu alati anname selleks endast kõik,” kinnitas rallipiloot.

M-Sporti pealik Malcolm Wilson märkis, et Portugali rallit ootavad kõik, sest seal on oma unikaalne atmosfäär, kohalikud fännid on ühed pühendunumad ja teadlikumad maailmas. “Meie tehnikaosakond on auto kallal head tööd teinud ja koos pilootidega on eesmärk poodium. Meil on selleks head võimalused ja töötame ühiselt selle saavutamise nimel,” rääkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)