Peatänav saab varsti valmis (10)

Eelmise nädala lõpul avati Selveri ja Auriga vaheline teelõik. Tee-ehitust korraldava Klotoidi projektijuht Madis Lepp (fotol) ütles, et mai lõpuks saab valmis ka Selveri ristmiku ja Mooni tänava ristmikule tehtava ringtee vaheline lõik.

2x Maanus Masing

“Peagi on võimalik sõita kuni Hariduse tänavani, aga otse mööda Tallinna tänavat kesklinna veel niipea kahjuks ei pääse,” sõnas Lepp. Juulis-augustis lähevad teetööd lahti ka Pihtla ristmikul.

“Õnneks on inimesed mõistlikud ja erilist nurinat liikluse ümberkorraldamise pärast pole kuulda olnud,” tõdes Lepp. Samas lisas ta, et teeremont läheks kindlasti kiiremini, kui saaks peatänava täielikult sulgeda. “Nii kahjuks teha ei saa. Peame siiski tagama võimaluse kõikjale pääseda.”

Kui liiklejatega probleeme üldiselt pole, siis aeg-ajalt peavad mõned turistid õigemaks märke lihtsalt eirata, et mitte ringiga sõita. Lepa sõnul on aga hoopis suurem mure nädalavahetustel toimetavad pidulised, kes igavusest tööliste käimlaid ümber lükkavad ja liiklusmärke teelt ära tõstavad.

“Õnneks midagi hullu pole siiski juhtunud ja hea meel on tõdeda, et planeeritud ehitustööd saavad jaanipäeva asemel valmis mai lõpuks,” märkis projektijuht.

Teele Tilts

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 733 korda, sh täna 1)