Superkarikas Torgule

Kuressaare tehismurustaadionil kohtusid vanad rivaalid FC Taritu ja Torgu, selgitamaks välja Saaremaa jalgpallimeistrite Superkarika 2017 võitjat.

“Mäng oli mõlemalt poolt alles rabe ja erilist silmailu pealtvaatajatele vist ei pakkunud. Kuid poisid püüdsid, andsid endast parima ja lõpuks oli ka õnnefaktor meie poolel,” võttis mängu lühidalt kokku Torgu kapten Marion Toompuu.

Poolaja võitis küll viimasel minutil löödud väravast FC Taritu, kuid Torgu suutis teisel poolajal viigistada mänguseisu 1 : 1-le. Penaltiseerias olid Torgu mehed “kindlama jalaga”, lüües 100-protsendilise tabamusega. FC Taritul lipsas sisse aga üks eksimus ja nii krooniti pärast kahte hooaega Saaremaa jalgpallimeistrite Superkarika võitjaks taas Torgu meeskond.

Jalgpallimeistrite Superkarika võitja Torgu meeskond: Priit Tiitson (VV), Marion Toompuu (C), Priit Post, Priit Vanem, Reigo Äär, Marko Saar, Karl Riim, Alari Saar, Andri Altmäe, Marcus Põder, Aivar Jäns, Priit Suluste, Raimo Kaljulaid, Miikael Tuus.

Mängu kõige kasulikumaks mängijaks tunnistati Alari Saar (Torgu).

saaremaajk.ee

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 178 korda, sh täna 1)