LÜHIDALT

Tiidrek Nurme sai MM-maratonil 40. koha

Londoni MM-i meeste maratonis oli eestlastest parim Tiidrek Nurme, kes saavutas 40. koha ajaga 2.20.41. “Võistlus tehtud,” vahendas Tiidrek Nurme. “Olin kõrges mängus kuni 35. kilomeetrini, edasi kaotasin viis minutit seitsme kilomeetri jooksul. Tulin lõpuni! Olen rahul oma etteastega, kuid mitte tulemusega. Samal ajal pean tõele aru andma, et alles ju sain maratoonariks, nüüd madistan maailma parimatega.” Londonis krooniti maailmameistriks keenialane Geoffrey Kipkorir Kirui, kes läbis võistlusmaa 2.08.27-ga.

Matthias Tass võitis koondisega B-divisjoni pronksi

Kodusel korvpalli U18 noormeeste B-divisjoni EM-il võitis Eesti kolmanda koha mängus Iisraeli 90 : 71 ning lõpetas seitsme võidu ja ühe kaotusega, mis andis kokkuvõttes kolmanda koha. Paraku ei piisanud sellest, et tõusta A-divisjoni. Matthias Tass tõi turniiril keskmiselt 11,4 punkti ja võttis 8,4 lauapalli mängus.

Mihkel Räim sai USA-s kolmanda koha

Ameerika Ühendriikides sõidetud Tour of Utah kokkuvõttes sai Cycling Academy rattur Mihkel Räim kokkuvõttes küll 76. koha, kuid oli neljandal etapil kolmas ja kandis ka aktiivseima ratturi särki. Järgmise stardi teeb Mihkel Räim 10.–14. augustil Colorado Springsis Colorado Classicul. Kohal on rohkem World Touri tiime ja etapid sõidetakse väheke merepinnast kõrgemal kui Utah’s.

Eesti meister VJM-4 harjutuses on Peeter Jürisson

Kuritse lasketiirus toimunud Eesti meistrivõistlustel võitis veel juunioride klassis võistlev Peeter Jürisson kõiki teisi jahilaskureid ja pälvis harjutuses VJM-4 381 silmaga kuldmedali. Lisaks üldarvestuse võidule sai Jürisson ka juunioride meistritiitli.

Roja regati võitis Elli

Tugevas tuules peetud avamerepurjetamise Roja regati võitis jaht Elli. Teise koha sai Lote ja kolmanda koha Mercurius. Järgnesid: 4. Cassandra, 5. Kadri, 6. Lilian, 7. Emerald, 8. Maris.

Abruka välkturniiri võitis Silver Jakobson

Kuuendat korda toimunud vendade Tuulikute nime kandval välkturniiril oli sel aastal osalemas 11 maletajat. Seda võistlust võib nüüd nimetada ka kolm aastat tagasi lahkunud Jüri Tuuliku mälestusturniiriks.

Teatud üllatusena tuli kahest matšpartiist koosneva võistluse võitjaks Tuulikute pere suvekülaline, tallinlane Silver Jakobson 17,5 punktiga 20 võimalikust. Teise koha sai 16,5 punkti kogunud Rain Kilumets ja kolmanda 15 punktiga soomlane Ilkka Mustonen, keda eelnevalt peeti peafavoriidiks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 78 korda, sh täna 1)