Rokilegend Smokie tõi lossihoovi oodatust vähem kuulajaid

Eestis sel suvel kolm kontserti andnud legendaarne briti rokk­bänd Smokie lõpetas oma tuuri Kuressaare lossihoovis antud kontserdiga, mis tõi kohale üle tuhande kuulaja. Lisaks Smokie´le esines kontserdil Karl-Erik Taukar Band.

Kontserdi peakorraldaja Aarne Valmise sõnul ootasid nad lossihoovi tunduvalt rohkem inimesi. Nimelt külastas eelmisel päeval Hiiumaal Kärdla laululaval toimunud kontserti ligikaudu pool tuhat inimest rohkem. “Ei teagi, miks publikut Kuressaares nii palju vähem oli. Võib-olla toimus Saaremaal liiga palju üritusi samal nädalavahetusel,” ütles Valmis.

Seda, kas ja millal Smokie´ fännid oma lemmikbändi taas kord Kuressaares kuulata saavad, muusikaärimees öelda ei osanud.

Valmise sõnul meeldis artistidele vaatamata muutlikule ilmale ja väiksemale publikuhulgale Kuressaares väga. “Kuressaare publik võttis bändi hästi vastu ning ka Smokie´ muusikutele meeldis lossihoovis esinemine väga,” sõnas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 092 korda, sh täna 1)