Ajakirjanikust sirgub saarel džinnivabrikant

Kõrge lennuga ajakirjanik ja ettevõtja Tarmo Virki (43) on alles “päris värske saarlane”. Otsus Lahetagusel asuvast suvekodust oma päriskodu teha sai teoks sel suvel ning nõnda on Saaremaa jälle kolme entusiastliku elaniku võrra rikkam – Tarmo kolis saarde koos perega.

SUKELDUVAD SAARE-ELLU: Maarit, Millie ja Tarmo Saaremaal täiesti tundmatusse “vette” ei hüppa.
Katrina Tang

Saaremaale ei tuldud seejuures peitu või varast vanaduspõlve nautima. Tarmo ja ta kaasa Maarit on krapsakad noored inimesed ning tütar Milliegi on neil algava saareelu osas tahtmist täis. Tarmo nimi on Saarte Hääle külgedelt korra läbi käinud. Seda seoses uudisega, et ta Sadamaaidas käsitöö-džinnivabriku püsti paneb. Mis mees see Tarmo aga tegelikult on, selles on küsimus.

“Olen sünnilt ajakirjanik,” kinnitab ta ise. Aastal 1996 Helsingi ülikoolis ühele loengule minnes – teemaks saksa kirjandus – jooksis Tarmo kokku sellise mehega nagu Märt Kivine…

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 788 korda, sh täna 1)