Petro Porošenko reiting on kõigi aegade madalseisus (1)

Ukraina oligarhist presidendi Petro Porošenko populaarsus pole veel kunagi olnud nii madal kui praegu, kirjutab Norra veebiväljaanne Steigan.no.

EI ÕIGUSTANUD: Poliitikavaatlejate arvates läheb Ukraina presidendi Petro Porošenko tegevus sageli vastuollu tema sõnadega. Seepärast ongi tema reiting madal. Kui valimised toimuksid praegu, saaks ta kindlasti kaotuse osaliseks.
Usnews.com

Tänavu aprillis ja mais läbiviidud avaliku arvamuse küsitlus näitas, et täielikult usaldab ja toetab teda kõigest 1 protsent kogu riigi elanikkonnast. 16 protsenti küstletuist ütles, et usaldab riigipead vaid osaliselt. See-eest teatas aga 76 protsenti Ukraina kodanikest kindlalt, et suhtuvad Petro Porošenkosse negatiivselt.

Neid arve analüüsides viitab Norra veebileht Kiievi ingliskeelsele ajalehele Kyiv Post, mis on tuntud oma ukrainameelsuse ja venevastalisuse poolest.

Kyiv Post kirjutab veel, et kolm aastat tagasi valimiskampaania ajal andis Porošenko mitmeid populistlikke lubadusi. Näiteks tõotas ta, et paneb piiri riigis vohavale korruptsioonile. Sisuliselt pole aga tema valitsemise ajal ses küsimuses midagi tehtud, möönab Kiievi ajaleht. Vastupidi, Porošenko isegi tõkestab demokraatlikke reforme ja võitlust korruptsiooni vastu…

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 171 korda, sh täna 1)