Pungimehed oskavad oma muusikat huumoriga võtta

“Saamatust sai äriingel, investeeris igal rindel. Investeeris kulutult, väljus ärist tulutult… “ ja “Seesama tüdruk, kes mind kunagi ei vaatand, seesama tüdruk, kes mind tahtis perse saata… “ ei pruugi küll paljudel muusikasõpradel tulukest põlema lüüa, kuid nii mõnedki pungiaustajad ümisevad ilmselt juba kaasa.

PUNGI- JA SÕBRAMEHED: Allpool piiluvad nurga tagant välja Kurmet Kahju ja Madis Merk. Ülal paistavad Robert Vahter ja Andre Nõu.
ERAKOGU

Kaheksa aastat tagasi lõid noored Saaremaa mehed ja üks veel noorem Muhu mees punkrokk-ansambli Monstercöuq. Nüüd juhatab üks neist suviti Ruhnus turiste, teine arendab Tallinnas müügiprotsesse, kolmas teenib leiba riigiteenistujana ja neljas kannab Kuressaares mundrit. Pungivaim ei ole neist kuhugi kadunud ning siiani saavad nad aeg-ajalt jälle kokku ja annavad mõne kontserdi. Tänavu kevadel tuli neil välja kolmas plaat…

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 491 korda, sh täna 1)