LIHTNE KÜSIMUS: Miks otsustas Alexela Soela… (4)

Miks otsustas Alexela Soela sadamale vastu tulla ja kas Alexela sadamatanklate võrk plaanib laieneda Saare maakonnas veel mõnda sadamasse?

Ain Kuusik, Alexela Oili juhatuse esimees:

Alexela haldab Eesti suurimat sadamatanklate võrku – Soelasse paigaldatakse järjekorras juba 12. Loodame lähinädalatel saada ka kõik vajalikud load ja kooskõlastused. Saaremaa põhjakaldal Alexelal seni tanklat ei olnud ning Lääne-Eesti kui populaarseim väikelaevade sõidupiirkond saab seeläbi ühe tankimisvõimaluse juurde.

Alexela sadamatanklate võrku kuulub juba ka Lõunaranna sadam Muhumaal. Lisaks on Alexelal sadamatanklad ka Kihnu ja Pärnu jahisadamas, samuti opereerib Alexela tanklat Oiu sadamas Võrtsjärve põhjakaldal ja Kallaste sadamas Tartumaal. Virumaal on väikelaevade kasutada Võsu ja Eisma sadama tanklad ning Harjumaal Kaberneeme, Neeme, Kakumäe ja Pirita jahisadama tankla.

– sel aastal on plaanis avada üks tankla Läänemaal ja teeme plaane uueks aastaks. Oleme jätkuvalt avatud koostööks Eesti väikesadamatega eesmärgiga tagada tankimisvõimalusi veelgi suuremal hulgal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 464 korda, sh täna 1)