LÜHIDALT SPORDIST

Saaremaa tenniseklubi karikavõistlustel kolmas

Nädalavahetusel Kadrioru tennisekeskuses mängitud Eesti tennise karikavõistlustel pidi tiitlikaitsja Saaremaa tenniseklubi leppima meeste E-liigas seekord kolmanda kohaga.

Saaremaa tenniseklubi kohtus poolfinaalis MK tenniseklubi I-ga ja kaotas 2 : 3. 3.–4. koha mängus USTA I loobus. Klubi eest mängisid Vladimir Ivanov, Taavi Himmist, Priit Suluste, Rauno Gull ja Ivar Indrek Himmist. Tenniseklubi TK Fellin esindanud Grete Gull tuli 11-a tüdrukute hulgas klubide karikavõitjaks. Saaremaa tenniseklubi poisid said 4. koha.

Tammemaa ja Losnikov EM-koondises

Võrkpalli rahvuskoondise peatreener Gheorghe Cretu teatas 14 mängija nimed, kes sõidavad Poolas toimuvate Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Saarlastest on koondises keskblokeerija Timo Tammemaa ja libero Denis Losnikov. Eesti alagrupivastased 24. augustil algaval turniiril on Soome, Serbia ja Poola.

Oskar Nisu võitis Võru rattaralli

Filter Maanteekarikasarja 6. etapi, Võru 12. rattaralli võitis CFC spordiklubi esindanud Oskar Nisu, kes läbis 88,3 km pikkuse põhidistantsi ajaga 2.07.39.

Silver Vahstein tuli Tallinna meistriks

Saaremaa merispordi seltsi noored purjetajad osalesid nädalavahetusel Pirital peetud Tallinna meistrivõistlustel. Klassis Laser 4,7 tuli Tallinna meistriks Silver Vahstein, teise koha sai Eke Ao Nettan. Peeter Kaju oli neljas. Klassis Zoom8 saavutas neljanda koha Karl Ader.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)