UUS! Parvlaeva Tõll tabas ootamatu rike (6)

Täna hommikul tabas parvlaeva Tõll ootamatu rike nõnda, et hilinesid vähemalt kahe reisi väljumised. Saarte Hääle toimetusega ühendust võtnud reisija, kes parasjagu Kuivastus kella 10.15 laevale pidi minema, tõdes, et ta on oodanud juba kümmekond minutit, ent mingit infot edastatud ei ole.

TS Laevade teenindus-ja müügivaldkonnajuhi Pille Kauberi sõnul ilmnes vahetult enne Tõllu graafikujärgset väljumist tehniline rike, mille kõrvaldamine võttis aega. „Seoses sellega hilines kell 10.15 toimuva pidanud väljumine Kuivastust ja kell 10.50 väljumine Virtsust,“ märkis Kauber. Orienteeruvalt lõunaks peaks laev tema sõnul taas graafikus olemas.

Pille Kauberi kinnitusel riputati teade selle kohta üles ka praamid.ee kodulehele ja teavitati ka reisijaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 107 korda, sh täna 1)