JUHTKIRI: Linnasüdamele uus nägu (1)

Need, kes on pikisilmi oodanud Kuressaare peatänava remondi lõppemist, et enam ei peaks südalinna ringiga sõitma, võivad õige pea kergendatult hingata. Tuleva aastani, sest siis on kavas panna peatänavale – Kuivastu ringteest linnapargini – uus kate. Ilmselt leidub ka siis kirujaid – nõuab ju remondiaeg liiklejailt tavalisest rohkem kannatust –, ent tulemus on ilmselt ootamist väärt. Kui teekatte ebatasasust, muhke ja löökauke kirub mõnigi meist, siis loodetavasti oskavad nii autojuhid kui ka kondimootori jõul liikujad korralikku siledat teed hinnata.

Heameelt tunnevad need linnakodanikud, kel pinnuks silmas üks Kuressaare mitte just kõige parema kuulsusega “maamärke”, raekoja-tagune napsulembeste luuslangilööjate kogunemispaik. Õige pea tuleb topsisõpradel endale uus ajaveetmiskoht leida, sest nn Varblase kohvik lammutatakse. Kas ja mis selle asemele tuleb – eks peagi paista.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 281 korda, sh täna 1)