Laps jäi murutraktori alla

Valjala vallas sai kolmapäeval õnnetuses raskelt vigastada kolmeaastane poiss, kes jäi murutraktori alla.

Poiss viidi kiirabiga Kuressaare haiglasse ja sealt edasi kopteriga Tallinna Mustamäele Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

“Lapse seisundi kohta ei oska ma midagi öelda, ta oli meie haiglas väga lühikest aega ja viidi siis edasi Tallinna,” ütles haigla ravijuht Marje Nelis.

PERH lapse olukorda ei kommenteerinud, viidates delikaatsetele isikuandmetele. Lääne ringkonna prokurör Gardi Anderson kinnitab, et kriminaalasi alustatakse alaealistega juhtunud tõsiste õnnetuste puhul alati.

„Käsitleme Saaremaal juhtunut esialgu raskete tagajärgedega õnnetusena, kriminaaluurimise ülesanne on juhtunu asjaolud võimalikult täpselt kindlaks teha,“ selgitas prokurör. „Väikelapse raske trauma on perele tohutu löök. Ma palun kõigil austada nende privaatsust ja anda perele aega, et juhtunuga toime tulla.“

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 5 649 korda, sh täna 1)