Mees pidas pakutud suitsu kanepiks

Politsei Facebooki-maratoni mõned teated toovad muige suule. Näiteks märkisid sajad sotsiaalmeediakasutajad meeldivaks eile kell 13.48 Saaremaalt tulnud infot, et “Saaremaal pakuti mehele poe ees suitsu, kel nüüd käib pea ringi ja seetõttu kahtlustab ta, et tegemist oli kanepiga”.

“Äkki oli mittesuitsetaja? Lihtsalt pakkuja oli nii suur ja tugev, et ei julgenud ära öelda sigaretist,” pakkus üks kommentaator. Teine arvas, et kui pea käib ringi, siis järelikult töötab. “Hea, et käed ja jalad ringi ei käi. Vot siis oleks probleem.” Kolmas leidis, et “nüüd tuleb teha narkotest ja meest võimalusel karistada”.

Mujalt Eestist tuli aga ka tõsisemaid teateid. Näiteks Narvast helistas mees, kes avastas ärgates, et naine, kellega ta eile tutvus, on varastanud tema nutiseadmed ja raha. Tuli ka segane kõne välismaalaselt, kes väidab, et sai eile politseilt peksa. Teataja viibib oma sõnul Põhja-Tallinnas, kus sai arstilt tableti. Hommikul aga väitis üks helistaja, et “trollijuht varastas Mustamäel tema mobiiltelefoni”.

Eile hommikust kuni laupäeva hommikuni postitab Politsei- ja piirivalveamet ma Facebooki seinale infot 112 tulnud väljakutsete kohta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 798 korda, sh täna 1)