Saarlane teeb netis Rahvaraadiot

Interneti avarustes on tööd alustanud hea tuju raadiojaam, mis pakub oma kuulajatele ööpäevaringselt eestikeelset muusikat. Rahvaraadio idee taga on Toivo Asmer ja Peeter Kaljuste ning asja aitab üleval hoida pikaaegsete raadiotöökogemustega Urmas Rämmal.

Rääkides raadiojaamast Tallinna TV saates “Suvestuudio”, ütles Toivo Asmer, et kõiki asju tasub proovida, aga kui teha raadiot, peab sealjuures olema mõni proff ning selleks toodigi mängu Rämmal.

Rämmal ütles Saarte Häälele, et praegu on üleval n-ö prooviversioon ning tõsisemaks tööks alles läheb. Rahvaraadio tegijad märgivad oma kodulehel, et taolise raadiojaama analoogid on kõikides maailma riikides väga populaarsed ja miks mitte siis meil?

Ühtlasi lubatakse, et see saab olema raadiojaam kõikidele eestimaalastele, kus ei räägita poliitikast ega vaenulikest riikidest, vaid mängitakse muusikat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 622 korda, sh täna 1)