Katkirebitud bikiinid panid politseisse helistama

Reedel ja laupäeval postitas politsei- ja piirivalveamet Facebooki jooksvalt väljavõtteid neile tehtud väljakutsetest. Pildile jäi ka Saaremaa. Kell 23.07 reedel teatati, et helistaja leidis Saare maakonnas rannast katkirebitud bikiinid. Kell 19.16 tuli Saaremaa teemaks Tartus, kui ühes sealses kaupluses oli inimesi häirinud naine, kes nõudis raha Kuressaarde sõitmiseks.

Samas sattus sekka ka kurvemaid noote: 18.25 teatati, et Saaremaal ründas joobnud mees lapseootel naist.

PPA tegi sadu sissekandeid ja mõned neist tunduvad üsna uskumatud: kl 21.19 seisis Põhja-Tallinnas foori taga sõiduauto, mille juht magas ja oli joobetunnustega. Kl 1.21 helistas purjus mees, kes kaebas, et kolm võõrast meest olid ta metsa toonud. Mees lisas, et teda jälitab kaks musta kuradit. Kl 16.50 helistas inimene, kes oli eelmisel päeval politseile teada andnud kahtlusest, et tema lähedane on tema raha varastanud. Nüüd teatas helistaja, et on raha, mille ta oli ise kodus ära peitnud, üles leidnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 842 korda, sh täna 1)