Tiiu Aro asub haiglas tööle naistearstina (20)

Juulis terviseameti juhi tööst loobunud saarlane Tiiu Aro alustab septembris naistearstina vastuvõtte Kuressaare haiglas. Tiiu Aro sõnul on otsus Saaremaal günekoloogitööd teha seotud muutuste perioodiga tema elus. “Leian, et iga inimene peaks oma elus tegema ka seda, milleks ta õppinud on,” ütles naistearstiks õppinud ja viimastel aastatel ühes erapraksises günekoloogina töötanud Aro. “Mõistlik on oma haridus Saaremaa naiste heaks tööle panna.”

Aro sõnul soovis ta töötada just Kuressaare haiglas, kuna see on talle tuttav koht: “Seal on kogu elu töötanud mu ema ja ülikooli ajal tegin seal oma kolm praktikat.”

“Haigla tahaks muidugi sellist arsti, kes oleks valmis lisaks vastuvõttudele operatsioonitoas olema ja valveid tegema,” rääkis Aro. “Seda ma ei ole aastaid teinud, aga naiste ambulatoorse läbivaataja ja nõustajana olen jätkuvalt hea – ma ei ole seda tööd riigiametniku töö kõrvalt unustanud.”

“Kuressaare haiglal on doktor Aro otsuse üle hea meel – meil on ju ikka günekoloogidest puudus olnud,” ütles Tiiu Aro tööle asumise kohta SA Kuressaare Haigla juhatuse liige Märt Kõlli.

Dr Aro võtab patsiente vastu kord nädalas, neljapäeviti. “See kuupäev, mil alustan, on alles lahtine – kas juba 7. septembril, aga 14. septembril kindlasti,” ütles tohter. Tiiu Aro kandideerib kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas Saaremaa vallavanemaks. “Eks see paista, kuidas mul nii haiglas kui ka valimistel läheb,” ütles Aro. “Arvan, et ka valituks osutudes jätkan tööd naistearstina, pisikese koormusega ikka.”

Naistearstina on Aro tegutsenud erineva koormusega pidevalt, välja arvatud ministrina töötamise ajal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 3 134 korda, sh täna 1)