Selgusid Saare maakonna tennisemeistrid

Kuressaare tennisekeskuses krooniti nädalavahetusel mitmete tippude puudumisel maakonna meistriteks Rauno Gull ja Marie-Elis Kuivjõgi.

MEISTER: Rauno Gull võitis kuldmedali vähese vaevaga.
IRINA MÄGI

Meistrivõistluste peakorraldaja Rauno Gull ütles, et kahjuks jäi meeste turniiri tase mitme tippmängija puudumise tõttu pisut lahjaks. Nii olid tugevamatest erinevatel põhjustel puudu Kert Kilumets, Priit Suluste, Ivar-Hindrek Himmist ja Taavi Himmist.

“Kahjuks olid neil seekord muud tegemised, nende osalemisel oleks meistrivõistlused olnud kindlasti ka huvitavamad nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele,” tõdes Gull.

Meeste turniiri finaalis võitis Rauno Gull Andre Koppelit 6 : 2, 6 : 2, pronksmedali kohtumises võitis Hendrek Kelder Riho Kallust 6 : 1, 6 : 7, 6 : 4. Kokku osales 12 mängijat.

Paarismängu finaalis võitsid Riho Kallus ja Egon Torn Andre Koppelit ja Karl-Alder Kuivjõge 7 : 6, 6 : 1 ning pronksimängus võitsid Priit Sannik ja Hendrek Kelder Taavi Tuisku ja Jaan Heinmetsa 4 : 6, 7 : 5, 11 : 9.

Naiste finaalis olid vastamisi eelmise aasta kaks paremat ja nagu mullugi võitis Marie-Elis Kuivjõgi Kristel Gulli – seekord 6 : 3, 6 : 2. Kolmanda koha mängus oli Alissia Aleksandra Kivi 6 : 3, 6 : 2 parem Grete Gullist. Kokku osales turniiril kuus naismängijat.

Paarismängus osales kolm paari ja kõik mängisid omavahel läbi. Nii tulid võitjaks Marie-Elis Kuivjõgi ja Gerli Gull, hõbemedali said Alissia Aleksandra Kivi ja Nell Natali Kivi, pronksmedal riputati kaela Grete Gullile ja Kristel Gullile.

“Naiste tase oli päris võrdne, aga kindlasti oleks tahtnud, et konkurentsi pakkunuks ka Aivi Auga, Kristiin Mets ja Kersten Vanem, aga nemadki jäid seekord erinevatel põhjustel eemale,” märkis Rauno Gull.

Samas oli turniir enda proovile panekuks hea koht mitmele meie noorele, kellele loota lähiaastatel. Nii võitis lohutusturniiri 12-aastane Sten-Markus Sepp. Tüdrukute parim Grete Gull kaotas aga otsustavas kohtumises oma emale Kristel Gullile.

“Gretel polnud kõige parem mängupäev ja võib-olla pärssis pisut ka mängimine oma ema vastu,” selgitas Rauno Gull. “Noored ei suutnud end seekord veel sajaprotsendiliselt realiseerida, aga anname neile aega harjutada ja kosuda ning varsti näeme kindlasti juba uusi võitjaid.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 464 korda, sh täna 1)