Südalinnas lendleb linnupeleti (1)

Kuressaares Ferrumi kaubamaja ja Rae keskuse vahelisel alal on puu otsa tekkinud tuules lendlev röövlinnukuju.

Tegu on uue linnupeletiga, mille paigaldamisplaanist rääkis Kuressaare linnavalitsuse keskkonnakaitse spetsialist Katrin Koppel juba kuu aja eest. Nüüd on lubadus täidetud ja tegu tehtud. Koppel nentis, et kui see osutub tõhusaks, saab neid juurde soetada ja ka mujale murekohtadesse paigutada.

Linna pressiesindaja Kristiina Maripuu ütles, et Kuressaare Linnamajandus paigaldas linnupeleti sel teisipäeval. “Vaatame, kuidas see töötab, ja kui linnud asuvad talvistesse elupaikadesse, tõstetakse ka peleti ilmselt ümber,” lisas Katrin Koppel nüüd.

Varasemast on linnupeletid ka Kauba tänava mustal männil ja Torni tänaval. Praegu rohkem uusi peleteid lisandumas ei ole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 698 korda, sh täna 1)