Politsei nädalavahetuse ülevaade: Purjus juhid, kaklus ja varastatud saunaahi

Kuressaare politseijaoskonna arestimaja vanem Rein Rand märkis, et üldiselt möödus see nädalavahetus Kuressaare politseijaoskonnale rahulikult. Nädalavahetuse jooksul kõrvaldati liiklusest kokku kolm alkoholi tarvitanud sõidukijuhti.

09. septembril kella 04:13 edastas Häirekeskus väljakutse, et Kuressaare kesklinnas kakeldakse. Politsei kohale jõudes oli üheks osapooleks olnud nähtavate alkoholijoobe tunnustega 29 aastane mees, kelle kiirabi toimetas Kuressaare Haiglasse kontrolli.

Samal päeval, kella 13:16 ajal, teatati, et Kihelkonna vallas on hoonete kompleksi sisse murtud. Politsei kohale jõudes selgus, et majast ning kuurist on ära viidud saunaahi, aknad , aiakäru, lisaks veel valgustid ja seinaplaadid. Kahju tekitatud kokku 2370 euro väärtuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 339 korda, sh täna 1)