Üldse mitte üksluine hommikupuder (1)

Saaremaa juurtega meisterkokk Triin Teesalu alustab peagi Kuressaare ametikoolis õppeköögitundide andmist. Saarte Hääle palvel juhendas ta, kuidas nobedalt üks teistmoodi, ent äärmiselt maitsev puder kokku keerata.

LEMMIK: Triin Teesalu lemmikpuder on valmistatud kookospiimaga.
IRENE TEESALU

Tallinnas kokakooli ning Kuressaare ametikoolis nii meisterkoka kui ka kelneri erialal lõpetanud Triin Teesalu on kokaametis juba “vana kala”. Ta on töötanud restoranides Ö ja Kaks Kokka, samuti restoranis MEKK.

Praegu on Saaremaa juurtega Triin väikeettevõtja, kes peab suviti tillukest kalakohvikut Krügeri Kalamaja ning tegeleb ka Triinu Gurmeesahvriga, kust saab Tallinna piires küpsetisi tellida.

Kõige olulisem

Triin kuulub ka Eesti peakokkade ühendusse. Sellest annab tunnistust ka kokkamise ajal üll olev ühenduse kokajakk ja aumärk rinnas…

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 141 korda, sh täna 1)