BWB osaleb maailma juhtival kaitsetööstusmessil

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus korraldab koostöös Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastriga Eesti riigi stendi Euroopa ühel mainekamal kaitsetööstuse messil DSEI 2017 Londonis. Ettevõtete eesmärk on leida uusi koostööpartnereid ja potentsiaalseid kliente.

Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastri juht Ingvar Pärnamäe ütles, et eile alanud messi fookuses on viis kaitsetööstuse hallatavat sektorit – õhk, maa, meri, küberkaitse ja turvalisus –, kus ka Eesti ettevõtetel on näidata innovaatilisi lahendusi ja tipptasemel tehnoloogiat.

“Meie ettevõtetel on juba ette näidata olulisi tehinguid nii Lähis-Ida kui ka USA suunal – see annab lootust, et ka Euroopa suurim kaitsetööstuse mess aitab meie ettevõtetel leida uusi potentsiaalseid kliente ja jõuda seeläbi uute müügitehinguteni, seda enam, et meie ettevõtetel on nii maailmas ainulaadseid kui ka juba hinnatuid tooteid,” rääkis Pärnamäe.

DSEI 2017 messil on oma toodanguga väljas kümme Eesti kaitsetööstuse ettevõtet, nende seas ka Nasval tegutsev laevatööstus Baltic Workboats.

Kokku on Eesti delegatsiooni suurus üle 80 inimese. Ettevõtete osalemist messil kaasrahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 359 korda, sh täna 1)