LÜHIDALT SPORDIST

Karl Patrick Lauk Prantsusmaal võidukas
Amatöörklubis Team Pro Immo Nicolas Roux sõitev jalgrattur Karl Patrick Lauk võitis esmaspäeval Prantsusmaal sõidetud amatööride ühepäevasõidu Grand Prix des Boulevards. Selle sõidu on eestlased võitnud juba kuus aastat järjest. Nii Lauk, Mihkel Räim kui ka Martin Laas on selle võitnud kaks korda.

Purjetajatele kolmikvõit
Nädalavahetusel toimunud Balti meistrivõistlused tõid klassis RS Aero kokku rahvusvahelise seltskonna, kel tuli oma purjetamisoskused proovile panna üsna muutlike ja keerutavate tuulte vallas.

16 võistlussõidu tulemusel selgusid 2017. aasta Balti meistrivõistluste paremad ning kolmikvõidu võtsid saarlased Kristo Õunap, Joosep Laus ja Martin Õunap.

Selgusid Kuressaare karikavõitjad
Pärast avamerepurjetamise viimast kolmapäevakut said selgeks ka Saaremaa merispordi seltsi 2017. aasta karikavõistluste võitjad. Suurtest jahtidest saavutas üldvõidu Katarina Jee (kapten Mart Tamm), teise koha sai Elli (Margus Hiet) ja kolmanda Centaur (Rain Riim). Väikestest jahtidest osutus võitjaks Mercurius (kapten Margus Tasa), teine oli Lote ja kolmas Kadri.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 133 korda, sh täna 1)