Psühhiaater Ellu Eik alustab haiglas vastuvõtte (1)

Alates septembrist võtab Kuressaare haiglas patsiente vastu psühhiaater Ellu Eik. Kuressaare haigla teatel on nad doktor Eigile ääretult tänulikud, et too on otsustanud panustada Saaremaa tervishoidu.

SA Kuressaare Haigla juhatuse liikme Märt Kõlli sõnul alustas Ellu Eik peale ülikooli tööd Pilgusel ja jõudis peale pikki rännakuid Saaremaale tagasi. Tal on suvekodu Saaremaal. „Vastuvõtud toimuvad kaks korda kuus ja see on väga oluline ja rõõmustav, et Ellu Eik selle otsuse langetas. Psühhiaatrite defitsiit on vabariiklik,“ kinnitas Kõlli.

Ellu Eik on lõpetanud Tartu ülikooli arstiteaduskonna 1978. aastal ja psühhiaatria internatuuri 1979. aastal. Ta alustas arstlikku tegevust 1980. aastal Pilguse psühhiaatriahaiglas, seejärel 1984. aastal Pärnu linnahaiglas ning alates aastast 1989 Tallinna Wismari haiglas.

Juba enne 2000. aastate saabumist alustas dr Eik tööd ka erinevates uimastisõltlastega tegelevates organisatsioonides – OÜ Elulootus, Eesti tervisekasvatuse keskus ja Lääne-Tallinna keskhaigla.

2009. aastast kuni siiani on dr Eik olnud tegev Soome tervishoiuasutustes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 289 korda, sh täna 1)