VASTULAUSE

Aivo Kanemägi,
maaomanik:

Minu suhtes on laupäevases lehes ilmunud kirjutises (“Poliitgümnastika Leisi valla moodi”) esitatud kaks alusetut, laimavat süüdistust, mis ei vasta absoluutselt tõele.

Mind kui ühe Tomba karjääri äärse kinnistu omanikku süüdistatakse täiesti alusetult korruptsioonis. Artiklis on kirjas: “Lugu sai alguse juba kümme-viisteist aastat tagasi, kui esimesena ostis selle äärde krundi ja ehitas maja toonane volikogu liige, praegune ettevõtja ja valla suuremaid ettevõtjaid.”

Ma ei näe küll mingit põhjust, miks minu nime ei võiks seal juures olla – kõik teavad, et mina sinna maja ehitasin. Sel hetkel aga, kui ma selle maa ostsin, ei olnud ma veel volikogu liige. Teiseks, ostsin selle maa eraisiku käest. Ma ei usu, et Leisi vallavolikogu oleks nii võimas, et suudaks eraisikute vahelisi ostu-müügitehinguid suunata.

Nii seda, et ma ei ole maad ostnud vallalt, kui ka seda, et ma ei kuulunud maa ostmise ajal volikokku, saab dokumentaalselt tõestada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 640 korda, sh täna 1)