LÜHIDALT SPORDIST

Ratturid MM-il paremate hulka ei jõudnud
Norras Bergenis toimunud maanteeratturite maailmameistrivõistlustel jõudis mees­te 267,5 km pikkuses grupisõidus kolmest eestlasest ainsana finišisse Mihkel Räim, kes sai 133 lõpetaja hulgas 124. koha. Samas sai Karl Patrick Lauk U23-vanuseklassi sõidus ainsa eestlasest lõpetajana 77. koha, kaotades võitjale Benoit Cosnefroyle 6.23.

Purjetajatele täiskomplekt medaleid
Eesti purjetamise meistrivõistlused lõppesid Tallinna nädala regatiga ja auhindu jagus ka saarlastele, kes võitsid täiskomplekti medaleid. Formula purjelaual oli Eesti meistrivõistluste kokkuvõttes parim Tristen Erik Kivi (Saaremaa surfiklubi). Klassis Laser Radial võitis hõbeda Joosep Laus ja klassis 49er võitis Kristo Õunap koos Lenart Kivistikuga pronksi.

Villu Vakra võitis USA-s triatloni
Pühapäeval USA-s toimunud Ironman Chattanooga võitis Villu Vakra, kes läbis võistlusmaa ajaga 9.18.29. Ta ujus ajaga 46.49, sõitis jalgrattal 4.58.09-ga ja jooksis ajaga 3.27.46. Itaalias Cervias toimunud täispikal Ironmanil sai Ursel Velve ajaga 10.58.19 (59.12; 5.36.16; 4.10,10) naiste üldarvestuses 44. koha. Samal võistlusel tegi oma elu esimese triatloni jooksja Henek Tomson, kes läbis võistlusmaa ajaga 9.40.11.

Ratsutajad Massus edukad
Laupäeval osales Reinu ratsatalu oma ponitiimiga võistlusel Massu Sügis. Klubi võidukas paar oli seekord Eeva Helga Kupits ja Wild Beaty, kes saavutasid 75 cm parkuuris 1. koha. Samal kõrgusel tuli 4. kohale Marie Adele Abel Aroomil. Vigadeta sõidud tegid ka Triin Tõnisots Wiktoorial ja Anni Liisi Lauk samuti Wiktoorial.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)