LUGEJA KIRI: Kudjape kalmistul käib küünlavaras

Mu laps puhkab linna ääres asuval Kudjape kalmistul juba viis ja pool aastat. Käin sageli tema haual. Kalmul seisab latern, kuhu panen iga kolme päeva tagant uue küünla. Möödunud nädalal, kui jälle kalmistule lilli istutama läksin, oli küünal, mille eelmine kord laternasse pannud olin, varastatud. Ainult kellegi jalajäljed olid ümber kalmu.

Kui tuttavale kalmistuvahile oma murest rääkima läksin, ütles ta, et tema mehe haua pealt on samuti kõik küünlad ära võetud. Seega tegutseb Kudjape kalmistu vanas osas küünlavaras. Suvel varastati ka lilli.

Kellel on varastatud lilli ja küünlaid vaja? Kes on see, kes võtab need lahkunute haudade pealt? Nii saab teha ainult südametu ja südametunnistuseta inimene.

Kuressaare elanik

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 278 korda, sh täna 1)