Judokatel Tallinnas edukas võistlus

Künter Rothberg ja Tevol Tamm korraldasid Tallinnas judoturniiri ROTHBERG CUP 2017.

Tulevikus muutub see turniir kindlasti populaarseks, sest juba esimene katse osutus edukaks nii osavõtjate arvu kui ka korralduse taseme poolest. Vennad Rothbergid on Eesti judotaevas säranud juba üle kümne aasta ja nüüd on aeg anda oma rikkalikud kogemused edasi noortele.

Saaremaalt võttis turniirist osa kaks poissi. Markus Trei võistles vanuseklassi U-1 kehakaalus kuni 34 kg. Iga võistlusega on Markus esinenud aina paremini. Headele füüsilistele eeldustele on lisandunud julgus ja enesekindlus. Esimesele võidule järgnes küll kaotus judokale, kes tuli hiljem selle kehakaalu võitjaks. Aga lohutusringis suutis Markus Trei võita veel kolm vastast ja sai pronksmedali 17 judokaga grupis. Tahaks loota, et sellest poisist kuuleme me veel palju head.

Ramon Mägi langes kahe kaotusega küll välja, aga arvestades tema võituderikast minevikku, loodame järgmistel turniiridel edukamat esinemist.

Olev Väin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 178 korda, sh täna 1)