Orissaare Träxi uus treener on Raul Koppel (1)

Aastaid Orissaare korvpallimeeskonda Eesti ja maakonna meistrivõistlustel vedanud Mati Rüütli asemel asus võistkonda mängiva treenerina juhendama Raul Koppel.

“Tegelikult oli see kõik asjade loogiline jätk,” tunnistas Raul Koppel. “Nimelt on Mati väga hõivatud treener ning mina olen teda juba paar aastat aidanud sponsorite leidmisel ja asjaajamistega, samuti olin ma juba eelmisel hooajal treeningute treener ning sel aastal üritame ise ka mängudel hakkama saada.” Sel sügisel omistati Raul Koppelile ka treenerikutse EKR 3. Sellest hoolimata tuleb ka tal endal mänguvorm ikkagi seljas hoida, kuna vajalikke mängijaid siiski napib. “Üritan võistkonda leida noori andekaid poisse Saaremaalt, kellel on siis abiks juba varasemate kogemustega mehed,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 526 korda, sh täna 1)