Orissaare sügisjooks

Muusikapäeval, 1. oktoobril toimus Orissaares juba 8. sügismatk ja sügisjooks. Tänavu võttis sügisese retke ette lausa 79 liikujat. Kuigi ilm oli jahedam, kui on olnud varasematel aastatel ja päike rõõmustas kõiki pigem pilvede varjus, oli spordirõõm pärast hoogsat matka endiselt suur.

Lisaks spordirõõmule said võidurõõmu nautida Kalev Õisnurm (aeg 39,55), Ahto Jakson (aeg 39,56) ja Tambet Allik (aeg 41,16). Naiste arvestuses võitis Taimi Kangur ajaga 45,13. Teine naine finišis oli Maris Talvik (aeg 46,31), kolmandana jõudis Albina Maltis (aeg 48,38).

Neidude arvestuses tuli võitjaks Margarita Kula, teine oli Hedili Nõu ning kolmandat kohta jagasid sõbrannad Elisabet Vaba ja Lissel Lee Tamtik. Noormeeste arvestuses võitis Ergo Kula, teisena lõpetas Kris Gustav Talvist ja kolmandana Andri Truumees.

Orissaare sügisjooksu toimumist toetas Saaremaa spordiliit liikumisharrastuse toetusega.

Eraettevõtjatest panid õla alla Rautsi talu, BürooPluss, realiseerimiskeskus, Maru Food, Risto Ränk Keraamika, Premia, Avon, Hunditaru ja perearst Elo Lember. Suur-suur tänu kõigile toetajatele ja abilistele! Kohtumiseni juba järgmisel sügisel!

Üritust korraldab MTÜ Orissaare Sport.

Liisi Miller

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 93 korda, sh täna 1)