Margus Murakas võtab annetajad endaga rallile kaasa

Mitmekordne Saaremaa ralli võitja ja Eesti meister Margus Murakas otsustas Saaremaa juubeliralli eel ka heategevusega tegeleda ja algatas läinud nädalal kampaania SA Eesti Lastefond toetuseks.


“Rallit on küll äge sõita, aga vahel võiks midagi päriselt head ka teha, seega kuulutan välja kampaania SA Eesti Lastefond toetuseks,” teatas rallimees läinud reedel oma Facebooki lehel. Kõik annetanud lubas ta endaga rallile “kaasa võtta” – nimelt paneb ta heategijate nimed oma värske, spetsiaalselt Saaremaa ralliks ehitatud masina Audi S1 Proto 4WD katusele “autahvlile”.

Sel kolmapäeval andis Murakas teada, et toetuskampaania oli üle ootuste edukas – kokku annetati üle 3000 euro. “Suur-suur aitähh kõigile!” rõõmustas Margus Murakas. Muu hulgas kinnitas ta, et Audi on võistlusvärvis ja õige pea ka kleebitud. “Saaremaal näeme!” kinnitas legendaarne rallimees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 138 korda, sh täna 1)