Rallispordi juhid kohtuvad ralli teemal linnapeaga (4)

Eesti autospordi liidu president Ari Vatanen ja teised juhatuse liikmed kohtuvad täna linnapea Madis Kallasega, et arutada Saaremaa ralli jätkumise teemat.

“Nemad kutsuvad ja mina olen valmis osalema,” ütles Madis Kallas. “Autospordi juhid tahavad arutada ralli tuleviku teemat ja minu teada on nad valmis tegema ka selleteemalise ühise hea tahte avalduse. Aga seda enne järgmist nädalat kahjuks teha ei saa, kuna tegu on uue vallavalitsuse teemaga.”

Madis Kallas lisas, et linnapeana saab ta praegu Saaremaa rallit moraalselt toetada ja kinnitada, et saarlased soovivad selle jätkumist. “Oluline on aga kuulda, et selle teemaga tahetakse tegeleda, kuid kohustusi ma täna võtta ei saa,” lausus linnapea.

Eesti autospordi liidu peasekretär Alar Arukuusk ütles, et liidu soov on autoralli jätkumine Saaremaal. “Loodame, et uus omavalitsus peab seda samuti tähtsaks,” märkis ta. “Eks kohaliku valitsuse võimalus oleks aidata leida korraldajaid, anda rahalist toetust, hoolitseda teede, logistika ja muu infrastruktuuri eest. See abi on suhteliselt suur.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 962 korda, sh täna 1)