Rallinädalavahetus möödus politseile töiselt

Saaremaa ralli ei toonud kaasa ühtegi vahejuhtumit, kus oleksid kannatada saanud inimesed. Siiski kulgesid rallipäevad politseile töiselt ja liiklusest tuli kõrvaldada nii alkoholi tarvitanud kui ka lubadeta juhte.

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul kõrvaldati eelmisel nädalal roolist 17 alkoholi tarvitanud juhti, neist 16 nädalavahetusel. Lisaks eemaldati roolist viis juhtimisõiguseta juhti.

Teateid erinevatest rikkumistest jõudis politseini 29 ja peamiselt tegid inimestele muret lärmakad seltskonnad.

Politseijuht märkis, et võrreldes eelmise aasta ralli nädalavahetusega ei ole midagi muutunud ja ka siis oli tabatud joobnud juhtide arv täpselt sama.

”Tuleb tunnistada, et meie hulgas on palju inimesi, kes ikkagi ei hooli teistest ja seavad oma mõtlematu käitumisega kaasliiklejad põhjendamatult ohtu,” nentis Antsaar ja lisas, et politsei ei kaota lootust ning ennetustöö ja liiklusjärelevalvega tegeletakse igapäevaselt aktiivselt edasi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 893 korda, sh täna 1)