Süüalused lähevad kokkuleppele

Eile jätkus Kuressaare kohtumajas ettevõtja Martin Leedo süüasja arutamine, kus selgus, et süüalused on prokuratuuriga kokkulepped sõlminud.

”Leedo ja teiste kriminaalasjas on kaitsjad, süüdistatavad ja prokurör sõlminud kokkulepped. Kohus arutab asja kokkuleppemenetluses 19. oktoobril kell 11 Kuressaare kohtumajas,” ütles Pärnu maakohtu pressiesindaja BNS-ile.

Süüdistuse kohaselt taotles MTÜ ajavahemikus 2012. aasta 23. novembrist kuni 2013. aasta 18. novembrini Keskkonnainvesteeringute Keskuselt pettuse teel toetust veiste soetamiseks. KIK-ile esitati tõendeid, nagu oleks projekti raames läbi viidud nõuetele vastav riigihange, ja MTÜ soetas ühelt OÜ-lt selle alusel veised. Süüdistuse järgi osalesid toetust taotlenud ja riigihanget läbi viinud MTÜ juhatuse liige ja esindaja ebaseaduslikult ühe pakkuja pakkumuse dokumentide koostamisel ning tegelikult ei omandanud MTÜ veiseid näiliselt riigihanke võitnud OÜ-lt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 891 korda, sh täna 1)