GALERII: Saaremaa võrkpalliklubi võit

Autor: Irina Mägi

Saaremaa võrkpalliklubi vormistas Balti liigas järjekordse võidu, kui oli kodus 3:1 (25:19, 25:20, 19:25, 25:22) üle Jekapbils Luši meeskonnast, kirjutas portaal Saaremaa spordisõber.

Võidult võidule sammunud saarlaste loots Urmas Tali tunnistas, et mäng oli tema meeste poolt liiga närviline ja oleks võinud oma asjad kindlamini ära lahendada. “Servi vastuvõtt oleks võinud parem olla,” tõdes ta.

“See tekitas meestes ka ebakindlust, mida ei oleks tohtinud olla. Aga mängu võitmisel sai määravaks lõpuks ikkagi see, et omavigu tegime kokkuvõttes vähem ja vastane tegi mängu lõpus selliseid asju, mida ei tohiks teha.”

Saaremaa resultatiivseim oli Hindrek Pulk, kes tõi 18 punkti (rünnak 40st 18, 45%). Rauno Tamme lisas 11 (rünnak 50%) ja Kostiantyn Riabukha 10 punkti (rünnak 64%). Mihkel Tanila pommitas kolme serviässaga, viies oma hooaja kogusaldo 11ni.

Alver Kivi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 158 korda, sh täna 1)