Lauatennise karikad Issajevile ja Müürisepale

Naiste turniiri valitseja Tiia Müürisepp
Alver Kivi

Nädalavahetusel Aste põhikooli võimlas mängitud Lääne-Saare valla lahtiste karikavõistluste III etapil lauatennises võidutsesid taas Sven Issajev ja Tiia Müürisepp, kes olid parimad ka kokkuvõttes.

Naisi oli seekord kohale tulnud neli. Kolm paremat olid: 1. Tiia Müürisepp, 2. Kadri Väljakivi, 3. Lii Vahter. Kokkuvõttes olid sarja parimad: 1. Tiia Müürisepp 36, 2. Kadri Väljakivi 30, 3. Merle Poopuu 23 punktiga. Kolmel etapil mängis kaasa kaheksa naist.

Meeste turniirist võttis seekord osa kümme lauatennisisti, kolm paremat olid Sven Issajev, Veljo Väljakivi ja Kaljo Väljakivi. Kokkuvõttes: 1. Sven Issajev 24, 2. Kaljo Väljakivi 22, 3. Janek Reinaru 20 punktiga. Kokku osales sarjas 16 meesmängijat.

Andre Käen,
Kaarma SK

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 293 korda, sh täna 1)