Males võistlusterohke nädal

FOTO: Alver Kivi

Maakonna meistrivõistluste medalite jagamine toimus kuue osavõtjaga üle 60-aastaste seenioride kiirturniiril. Kolm paremat olid: 1. Juuno Jalakas (pildil) (4,5 punkti 5 võimalikust), 2. Milde Burkova (3 p), 3. Olev Kiirend (3 p). Järgnesid: 4. Ülo Tuulik (2 p), 5. Arvo Kallas (1,5 p), 6. Jaak Turja (1 p).

Meistrivõistluste teisel välkturniiril oli kümne mängija hulgas ülikindel võitja meistritiitlit kaitsev Aivar Sõrm 16,5 punktiga 18 võimalikust. Teine oli Ilkka Mustonen 13 punktiga ning kolmandat kuni viiendat kohta jagasid 9,5 punkti kogunud Milde Burkova, Martin Kallas ja Hendrek Kelder.

Aprillikuus osavõtjate puudumise tõttu ärajäänud maakonna kuni 12-aastaste tüdrukute võistlusele tuli seekord mängima üheksa malehuvilist Saaremaa ühisgümnaasiumist ja Mu­hu põhikoolist. Medalisaajad olid siin Vello Tikerpalu õpilased Muhu koolist: 1. Roosi Pehlak, 2. Iris Sepping, 3. Sonja Sepping.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 134 korda, sh täna 1)