Kuressaare linnajooks liitus linnajooksude sarjaga

5. mail 2018. aastal toimuv 37. Kuressaare linnajooks liitus alates sellest aastast Selveri Eesti linnajooksude sarjaga ja on üks üheksast jooksusarja osalusvõistlusest. Varem oli selles sarjas seitse osavõistlust ning lisaks meie linnajooksule liitus sarjaga ka suurjooks ümber Viljandi järve.

Läbirääkimised Saaremaa spordikooli ja sarja korraldaja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi esindajate vahel vältasid pea aasta ja päädisid nüüd positiivse lõpplahendusega.

Kuressaare spordikooli direktori Mati Mäetalu sõnul on Kuressaare linnajooksu kvaliteedi tõstmise ja osalejate arvu kasvatamise nimel aastaid vaeva nähtud.

“On äärmiselt positiivne ja rõõmustav, et üheks väljundiks kujunes nüüd liitumine Selveri linnajooksude sarjaga,” lausus ta. “Koostöö sarja korraldajatega annab meile kindlasti väärt kogemusi ja uusi ideid ning aitab Kuressaare linnajooksu edukamalt turundada. Anname endast parima, et seda usaldust õigustada.”

Liitumine sarjaga tähendab sedagi, et huvilised saavad end Kuressaare linnajooksule juba registreerima hakata. Registreerimiskeskkond asub sarja kodulehel www.jooks.ee/linnajooksud. Saaremaa spordikooli kodulehel olev linnajooksu leht on praegu täiendamisel ja kaasajastamisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 172 korda, sh täna 1)