Konkursid Saaremaa valla teenistuskohtadele

Viimase kolme nädala jooksul on Saaremaa vallavalitsus kuulutanud välja 38 avalikku konkurssi, et leida juhatajad kaheksale osakonnale, kümnele teenuskeskusele ja rahandusteenistusele ning täita vallaarhitekti, ehitusinseneri, kahe teespetsialisti, kolme arenduse peaspetsialisti, meediaspetsialisti, kahe kultuuritööspetsialisti, sporditööspetsialisti, kahe eestkostespetsialisti, kahe sotsiaaltööspetsialisti, IT-tehniku, järelevalve peaspetsialisti, haridusnõuniku ja sisekontrolöri teenistuskoht.

Viimati loetletud 19 konkurssi on praegugi aktiivsed ning kandideerimise täpsete tingimuste, ametijuhendite ja vallavalitsuse struktuuriga saab tutvuda Saaremaa valla kodulehel www.saaremaavald.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 90 korda, sh täna 1)