Teenuskeskuste juhid peavad sobima osavaldadele (7)

Konkursikomisjoni poolt väljavalitud teenuskeskuste juhid peavad saama ka osavallakogude kooskõlastuse.

Täna koguneva Pihtla osavallakogu päevakorras on lisaks esimehe valimisele ka Pihtla teenuskeskuse juhataja kandidatuuri kooskõlastamine. Konkursikomisjon tegi kandidaadi osas valiku eile ja see tehakse teatavaks osavallakogu istungil.

Sarnaselt Pihtlaga peavad oma piirkonna osavalla- või kogukonnakogult saama kooskõlastuse ka teiste teenuskeskuste juhtide kandidaadid.

Teenuskeskuste juhatajate konkursile laekus avaldusi järgnevalt: Kihelkonna 5, Laimjala 4, Leisi 2, Mustjala 1, Orissaare 5, Pihtla 2, Pöide 2, Salme 4, Torgu 5, Valjala 3. Rahandusteenistuse juhataja kohale kandideerib viis inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 097 korda, sh täna 1)