Muhu jõululaadal pakuti nii muhu- kui ka mulgimaist

Laupäeva ennelõunal olid Muhu spordihallis jõulumeeleolu loojad laadamüüjad, punastes kostüümides pisikesed Muhu tantsijad ja lauljad, samuti ansambel Nõianeitsid Pärnumaalt.

Muhu valla kultuuri- ja spordijuhi Anneli Tamme sõnul on muhulased ise aktiivsed oma käsitööd, hoidiseid ja muud kaupa pakkuma. Heameelt tegi laadakorraldajale ka see, et Muhumaale olid oma toodetega jõudnud ettevõtjad nii Saare- kui ka Mulgimaalt.

“See teeb ainult rõõmu, et kaugemaltki tullakse muhulastele nii käsitööd kui ka maitsvat toidukraami pakkuma,” rõõmustas Anneli Tamm.

Lõppevat aastat võib muhulaste jaoks igati kordaläinuks lugeda, kuna valmis sai Muhu laululava, Liiva kiriku esist muru ehivad pätiprojekti taiesed, puidust muhumustrilised pätid, ja lõpetati ka pastoraadi peahoone katuse restaureerimine. Loetelu võiks jätkata.

Saare elanikud peavad väga tähtsaks seda, et Muhu vald jäi kestma. Vallarahva aastavahetuse pidu 29. detsembril tuleb Anneli Tamme sõnul rahvarohke. “Oleme alustanud kohtade broneerimisega. Pidu toimub siinsamas spordihallis. Võib öelda, et saal on juba peaaegu täis,” mainis kultuurijuht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 294 korda, sh täna 1)