Lugejad pakkusid välja üle 380 silmapaistva saarlase

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul otsustasime ühes lugejate abiga välja selgitada, kes on viimase saja aasta jooksul olnud oma töödes ja tegemistes kõige silmapaistvamad saarlased.

Selleks ootasime läinud kuul lugejatelt ettepanekuid, kelle vahel nn 100 saarlase hääletuse käima saaks lükata. Tähtajaks laekus üle 380 nime, kes on erinevates valdkondades saja aasta jooksul enam silma paistnud.

Juba järgmise nädala algul lükkame Saarte Hääle kodulehel käima suure veebihääletuse, kus igaüks saab hääle anda just nende saarlaste poolt, keda tema TOP 100 seas näha tahab. Enim hääli saanutest moodustubki viimaks TOP 100.

Suur lugu sajast silmapaistvamast saarlasest ilmub vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva, 23. veebruari Saarte Hääles.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 946 korda, sh täna 1)