SUUR GALERII: ”Pulmade ja matuste” esilinastus Kuressaares (2)

Suures osas Saaremaal lahtirulluva sündmustikuga armastatud menukomöödia ”Klassikokkutulek” teine osa ”Pulmad ja matused” esilinastus eile Kuressaare Linnateatris.

”Klassikokkutulek 2” peaosalisi kehastavad Mait Malmsten, Henry Kõrvits ja Ago Anderson. Kuigi esimesest filmist tuttavad tujukad mehepojad on keskeakriisiga leppinud, kestab kirgede torm elumere lainetel endise hooga. Kui esimeses osas oldi keskeakriisi äärel, siis nüüd ollakse selle täielikus põhjas.

Lisaks löövad filmis kaasa laulja ja telestaar Tanja Mihhailova-Saar, telekoomik Kristel Aaslaid, muusik ja helilooja Stig Rästa, telesaatejuhid Anu Välba ja Kristjan Jõekalda, blogija Mariann ”Mallukas” Treimann ja paljud teised.

”Klassikokkutuleku” esimene film tõusis kõigi aegade edukaimaks kinofilmiks Eestis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 3 713 korda, sh täna 1)