Kärlal tehakse talvetantsupidu

Päev enne vabariigi aastapäeva võtavad endise Lääne-Saare valla tantsurühmad Kärla pargis hoo üles ja teevad riigile tantsulise sünnipäevakingi. Arvestades, et lisaks juba maas olevale lumevaibale lubatakse selleks nädalaks ka korralikku talveilma, tuleb sellest üks korralik talvepidu.

Kell 18 algaval peol astuvad üles Kaarma Kargus, Aste Antsakad, Aste lasterühm, Nasva seltskonnatantsuring ja Pööris, Kabujalake, Rummaja, Mõnusad, Kolmas Noorus, Lender ja Lümanda lasterühm, Kadaka Mari ja Tõmba, Jüri. Külalisena on kutsutud tantsima ka Saaremaa ühisgümnaasiumi Öieti noorterühm.

Ühistantsud on “Põhjamaa”, “Kullakera kandjad”, “Kungla rahvas”, “Isamaa hiilgava pinnalla”, “Oige ja vasemba”. Iga rühm esitab lisaks ühe vabalt valitud tantsu oma repertuaarist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 71 korda, sh täna 1)