Maakondlik arenduskeskus kutsub ettevõtjaid rahvusvahelistele messidele

Maakondlike arenduskeskuste võrgustik koostöös erialaliitude ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega kutsub ettevõtjaid registreeruma välismesside ühis­külastustele. Registreerimine on avatud 28. veebruarini, külastuste eesmärk on aidata ettevõtetel välja arendada uusi tooteid ja teenuseid ning asuda eksportima.

Saare arenduskeskuse arendus- ja turundusjuhi Rainer Paenurga sõnul on ülimalt oluline olla kursis valdkonna arengutrendidega ning ühiselt koordineeritud välismesside külastused annavad selleks suurepärase võimaluse.

“Pea igal maakondlikul arenduskeskusel on korraldada piirkonna majandusstruktuuris enim osakaalu andvas valdkonnas vastav messikülastus,” sõnas Paenurk. Saaremaa arenduskeskusel koostöös Eesti meretööstuse liidu ja väikelaevaehituse kompetentsikeskusega on tema sõnul hea meel kutsuda laevaehituse, sadamate halduse ja merendusega seotud ettevõtjaid Nav­expo Internationali messile Prantsusmaal Lorient´is 15.–17. mail. “Tegemist on üleilmselt toimuvate meretööstuse messide TOP 100 pingereas olulisuselt 52. kohal paikneva messiga,” lisas Rainer Paenurk.

Messikülastustest võivad osa võtta kõik Eesti äriregistrisse kantud äriühingud, kes võiksid vastavast messist kasu saada. Registreerunute hulgast valiku tegemisel on seejuures eelistatud ekspordipotentsiaaliga ettevõtted. Messikülastustega kaasneb omaosalus, külastusi kaasrahastab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Lisainfot messide kohta leiab Saare arenduskeskuse veebilehelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 58 korda, sh täna 1)