Suvel võtab Saaremaal laulu üles 2700 meest

Nädal enne jaanipäeva saab Kuressaare lossihoovis teoks üleriiklik meeskooride laulupäev.

Nime “Laulis isa, laulis poega” kandva üritusega tähistatakse Eesti meestelaulu seltsi 30. aastapäeva ja sama palju möödub ka esimesest meeskooride laulupäevast Saaremaal. Laulupäeva kunstiline juht on dirigent Rasmus Puur.

Laulupäevale eelneval 15. juunil toimuvad meeskooride ühiskontserdid üle Saaremaa. Kuressaare spordihoones saab kuulda suurvormide kontserti, kus Eesti Rahvusmeeskoor kannab ette Eduard Tubina “Sõjareekviemi” ja Tartu poistekoor koos Estonia seltsi poistekooriga Cyrillus Kreegi “Reekviemi”.

Laulupäeva eel toimub Kuressaare gümnaasiumis ka poistekooride laager, kus osalejaid tuhande ringis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 425 korda, sh täna 1)