Jääpurjetajad ja talisuplejad ilmakuulsas meedias

Saksamaa suurim uudisteportaal Spiegel Online väisas hiljuti Saaremaad, tegemaks lugu siinsetest talvistest toimetustest. Novembris 2017 veebis 241 miljonit lehekülastust saanud ajakiri käis koos Saaremaa jääpurjetajatega jääl, külastas laevaehitajaid ja ajas juttu Titeranna jääaugus supelnud inimestega.

Pealkirja “100 km/h üle külmunud Läänemere” kandvas loos on jääpurjetajatest juttu tehtud Meelis Saarlaidiga, kes räägib saarlastele kuulsust toonud spordialast. Samuti arutatakse jääpurjetamise üle paadiehitaja Indrek Aavikuga, kes ka ise purjekaid ehitab. Roomassaares vestles ajakirjanik Bettina Hensel aga noorukese Karl Aderiga, kes oma purjekat valmis seadis.

Ajakirjanik külastas ka Titeranda, kus kohalikud talisuplejad rääkisid, kuidas nad hommikul kell 6.45 end karastamas käivad.

Pikas loos antakse kiire ülevaade ka Saaremaa ajaloost ja spaaturismi populaarsusest. Vaata lugu SIIT!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 534 korda, sh täna 1)