Kolm tundi muutumist (1)

Küllap on üsna vähe naisi, kes ütleksid ei, kui neile pakutakse jumestajat, juuksurit ja uusi riideid selga proovimiseks. Evelin Voksepp ka ei öelnud, kui Saarte Hääl talle seda pakkus.

HAKKAME MUUTUMA: Juuksur Kätty keerab Evelini juukseid lokki.
MAANUS MASING“Ma ei julge koju minna,” tõdeb juuksuri ja jumestaja toolist püsti tõusev naine. Tõdemuse põhjuseks, et ta näeb välja teistmoodi kui paar tundi tagasi. Kodus olev kaheaastane tüdrukutirts võib ehmuda. Kes poleks siis kuulnud lugusid, kuidas laps habeme mahaajanud isa või soengut muutnud ema võõraks peab ja nende eest kappi peitu jookseb.

Salongi Kuldne Juus eestoas oodates tunnistab Evelin, et ega ta tea, mis nüüd täpselt saama hakkab. “Lähen vooluga kaasa ja vaatame,” on ta viimased sõnad, kui ta end juuksur Kätty Luuguse ja jumestaja Jane Haini kätte usaldab.

Salongis ka juhataja tööd tegev Jane on päris elevil. “Oleks selliseid inimesi vaid rohkem, kes tulevad ja lasevad ennast vabalt muuta,” sõnab ta. Evelin tunnistab, et ta ei ole eriti salongides käija. Tegelikult pole üldse ja kodus ka end väga ei meigi. Talle meeldib loomulik olla.

Juuksed tulise pulgaga lokki

Beebikõhuga juuksur Kätty võtab kätte suure musta tulise pulga ja hakkab Evelini juukseid selle ümber keerama. Kavas on patsipunumine ja selleks tuleb juuksed enne lokki saada, siis olla kergem punuda. Mõned juuksed ei tahtvat isegi kuumutades lokki minna…

Loe ja vaata lähemalt Evelin Voksepa muutumist laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 741 korda, sh täna 1)