Inglise keele olümpiaad

10. märtsil toimus Kuressaare gümnaasiumis maakonna 8.–12. klasside inglise keele olümpiaad. Olümpiaadil osales 99 õpilast 12 koolist (Saaremaa ühisgümnaasium, Orissaare gümnaasium, KG, Leisi KK, Kuressaare Vanalinna kool, Kärla PK, Muhu PK, Valjala PK, Salme PK, Lümanda PK, Aste PK, Kahtla LPK).

8. klasside esikolmik: 1. Ats Rosenfeld (Leisi KK, õp Karin Veitmaa); 2. Aet Kadi Kald (Leisi KK, õp Karin Veitmaa); 3.–4. Karis Kivi (Kärla PK, õp Katrin Mesila) ja Annaliisa Lepik (SÜG, õp Liis Ojasaar).

9. klasside esikolmik: 1. Vootele Mets (SÜG, õp Marju Roberts); 2. Kenneth Lember (Kärla PK, õp Katrin Mesila); 3. Torm Vatsfeld (SÜG, õp Kristi Aro).

10. klasside esikolmik: 1. Karoliine Kaljuste (OG, õp Helve Kaasik); 2. Kendra Rand (KG, õp Irina Mulenok); 3. Kadri Ligi (OG, õp Helve Kaasik).

11. klasside esikolmik: 1. Annemai Sepp (SÜG, õp Liis Ojasaar, Reet Lulla); 2. Mesike Tõrv (KG, õp Irina Mulenok); 3.–4. Janely Rüdein (KG, õp Ave Jõgi) ja Liisa Veliste (SÜG, õp Liis Ojasaar, Reet Lulla).

12. klasside esikolmik: 1. Silver Spitsõn (SÜG, õp Anni Väli); 2. Karl Viik (SÜG, õp Reet Lulla); 3. Mari Tiitson (SÜG, õp Anni Väli).

 

Meelis Kaubi, haridusnõunik

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 240 korda, sh täna 1)