Saare noored Bornholmil võimlemisfestivalil (2)

Võimlemisklubi Flex tantsurühma Sädelus kuuluvad 11 noort koos saatjatega sõitsid eile Taani Bornholmi saarele igakevadisele võimlemisfestivalile.

Sellega luuakse võimalused suhelda sarnaste huvialadega eakaaslastega ja luua sõprussuhteid. Lisaks on reisikavas Rønne erakooli külastus. Kohtumisel Rønnes arutatakse sõprussidemete ja koostöövõrgustike loomise võimalust erinevatelt saartelt pärit noorte vahel, noorte vaba aja tegevuste mitmekesistamise ja rahvusvahelise suhtluskogemuse võimaldamist ning noorte huvitegevuse arendamist.

Reis saab teoks MTÜ Saarte Koostöökogu (SKK) toel ja kestab 18. märtsini.

SKK-st koordineerib õppereisi juhatuse liige Jaanika Tiitson. Jaanika on ise elanud Bornholmil 1995. aastal ja õpilasvahetuse raames õppinud sealse Østermarie põhikooli 10. klassis. Lisaks osalevad reisil Lümanda põhikooli huvijuht Reet Laht ja noorsootöötaja Marie Köster.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 431 korda, sh täna 1)